Your first look inside the new TILL restaurant

We’ve been writing about TILL, the new farm-to-table “fresh and responsible” restaurant on the Springs’ northeast side, for the last six months, and finally got a chance a few weeks ago to take an unguided tour through the construction site.

Take a look:

The view of TILL when first entering the parking lot.
The view of TILL when first entering the parking lot.
Looking down the connected buildings.
Looking down the connected buildings.
A counter under-construction with an oven behind it.
A counter under construction with what looks like an oven behind it.
What looks to be an oven set to be logo-ed.
What looks to be an oven set to be logo-ed.
Looking out one of the side doors.
Looking out one of the side doors.
Looking down the building.
Looking down the building.
What looks to be a large bar area.
What looks to be a large bar area.
Just to the right of the large bar area.
Just to the right of the large bar area.
The large, open ceiling.
The large, open ceiling.
The bar area again. Dig the lights.
The bar area again. Dig the lights.
Kitchen area.
Kitchen area.
Kitchen area.
Kitchen area.
Bathrooms.
Bathrooms.
Bathroom sinks.
Bathroom sinks.
Another room.
Another room.

[Images: Bryce Crawford]